Senfoni masalları Colette Brunel Üniforma COS Giyim Cosplay Kostüm 11
Kategori: Kadın Kostümleri
0
₺1 441.44 ₺1 268.52

Boyut
Renk
Miktar

bana boy, göğüs, bel, kalça ölçülerinizi verebilirsiniz, sizin için yapabiliriz

Ürün hakkında

Tüm ürünlerimiz fotoğrafların gösterdiği ile aynıdır. (Lütfen fotoğraflamadaki ışık nedeniyle küçük bir fark olacağını kabul edin.) Gördüğünüz şey, elde edeceğiniz şeydir.Ayrıntıları çok önemsiyorsanız, lütfen ayrıntılı fotoğraflarımızı mümkün olduğunca dikkatli bir şekilde kontrol edin.Size ürünümüzün çok yönlü fotoğraflarını sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Teslimat Adresi hakkında

Lütfen sipariş verirken koyduğunuz adresin olduğundan emin olun Pugi.com.tr haklısın.Öğeyi Pugi.com.tr'te bırakılan adrese göndeririz.com. Adresi değiştirmek isterseniz, lütfen bize e-posta gönderin. Pugi.com.tr sipariş notu.

Paket hakkında

Tüm ürünlerimiz göndermeden önce incelenecek ve nakliye sırasında hasar görmesi durumunda iyi paketlenecektir.

Nakliye Yöntemleri ve Nakliye Günleri Hakkında

Siparişinizi aldıktan sonra, 3 gün içinde sevkiyat ayarlayacağız.Ücretsiz olan Çin sonrası hava posta ile göndermemizi isterseniz, daha uzun zaman alacaktır arrive.It yaklaşık 15 ila 30 gündür. (Dikkat: Türkiye ve Brezilya alıcıları, Türkiye ve Brezilya'ya gelemediği için lütfen bu yöntemi seçmeyin.) Öğeyi daha hızlı almak istiyorsanız, DHL veya ems'yi seçebilirsiniz.Örnek olarak ABD'yi ele alalım, EMS ile gelmesi yaklaşık 5 ila 7 gün ve DHL tarafından 3 ila 5 gün sürer.Siparişinizi takip etmek isterseniz, sipariş detaylarına gidebilir veya kontrol için bize e-posta gönderebilirsiniz.Parseli gönderdikten sonra, nakliye şirketi parselin ne zaman olacağını kontrol eder shipped.So lütfen parselin gelmesini bekleyin.Beklenenden daha uzun sürerse, lütfen bize bildirin ve nakliye şirketini kontrol edip acele edeceğiz.

Geri Bildirim Hakkında

Geri bildirimler bizim için çok önemlidir.Ürünü bizden aldıktan sonra, mağazamızda olumlu geribildirim (5 yıldız) bırakırsanız memnun oluruz.Ancak ürünümüzden memnun değilseniz, geribildirimden ayrılmadan önce öncelikle bizimle iletişime geçebilirsiniz.Bize bildirmeden olumsuz geribildirim bırakmazsanız çok memnun oluruz.Satın alma deneyiminin beklendiği kadar iyi olmadığını söyledikten sonra çözüm sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.İletişim çok önemlidir.Bize yaptığınız olumlu geri bildirimleri bize gösterebilirsiniz

bizimle daha fazla sipariş vermek istediğinizde.Gelecek siparişlerde size ürünlerde indirim yapacağız.

Ürünü İade Etme Hakkında

1.İade, ürünümüzde bir sorun olduğunda ortaya çıkarsa, nakliye ücretini üstleniriz.Ancak, ürünlerin kalitesinin kötü olduğunu bilmemiz için bize fotoğraf sunmak için yardımınıza ihtiyacımız olacak.

2.İade, yalnızca alıcılar stillerden veya renklerden memnun olmadığında veya kalite ile ilgili olmayan başka nedenlerden kaynaklanıyorsa, alıcılar nakliye ücretini ödemelidir.

Ürünü sorunsuz alabilmemiz için lütfen ürünleri geri göndermeden önce bize bildirin.Lütfen ürünü paketlemek için kutuyu kullanın, böylece nakliye sırasında hasar görmez.Ve lütfen ürünü geri aldıktan sonra geri ödeme yaptığımızı anlayın.Ve ürün satmak için kötü olduğunda geri ödeme yapamayız.

Sizin memnuniyetiniz bizim önceliğimizdir.Size en iyi hizmeti ve en iyi ürünleri sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Etiketler: gömlek kalp colette, colette malouf saç bantları, colette pırlanta yüzük, alıç elbise colette, colette mordo giyim, coco colette ceket, krep elbise colette, colette malouf takı, şakayık elbise colette, dora bebek oyuncak.

Sku: p2845
  • Kaynak türü: anime
  • Özel Kullanım: Kostümler
  • Malzeme: Polyester
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Karakterler: K
  • Öğe Türü: Ayarlıyor
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • Marka Adı: peri hayalperest
  • Bileşenler: Elbiseler
Diğer ilgili ürünler:
CosplayLove Bungou Sokak Köpekleri Nathaniel Hawthorne Cosplay Kostüm Cadılar Bayramı Noel Için Özel Yapılmış Satış
₺2 092.23 ₺1 987.70
CosplayLove Bungou Sokak Köpekleri Nathaniel Hawthorne Cosplay Kostüm Cadılar Bayramı Noel Için Özel Yapılmış

Cosplaylove bungou sokak köpekleri nathaniel hawthorne cosplay kostüm cadılar bayramı noel için özel yapılmış dahil: gösterildiği gibi malzeme : üniforma i̇şlem süresi : 10-15 iş günü bu kostüm özel yapılmış,lütfen bana büstü,bel, kalça, boy, kilo verin, teşekkür ederim. uyarı: 1. boyut, renk ve parti değişikliği dahil olmak üzere özel

2019 Anime Siyah Mermi Rentaro Satomi Cosplay Kostüm Custom Made Herhangi Bir Boyut Satış
₺929.77 ₺762.42
2019 Anime Siyah Mermi Rentaro Satomi Cosplay Kostüm Custom Made Herhangi Bir Boyut

Bileşenler: palto, üst, pantolon, kravat ana malzeme: tek tip malzeme (kullanılacak diğer malzemeleri seçebilirsiniz.lütfen kullanılan malzeme ve renkte mini farklılığa izin verin.) lütfen renk seçiminin gerçekten renkler için değil, farklı stiller için olduğuna dikkat edin.lütfen renk seçiminde yüklenen fotoğraflarımıza bakın.

Haikyuu Cosplay Kostüm Fukurodani Akademisi Üniforma Akaashi Keiji Koutarou Bokuto Voleybol Forması Spor Yeni
₺418.29
Haikyuu Cosplay Kostüm Fukurodani Akademisi Üniforma Akaashi Keiji Koutarou Bokuto Voleybol Forması Spor

Haikyuu cosplay kostüm fukurodani akademisi üniforma akaashi keiji koutarou bokuto voleybol forması spor boyut tablosu:

Sevimli Leopar Kedi Kostüm Cosplay Noel Kostüm Kadınlar için 2021 Yeni Yıl Giyinmek Satış
₺436.16 ₺414.45
Sevimli Leopar Kedi Kostüm Cosplay Noel Kostüm Kadınlar için 2021 Yeni Yıl Giyinmek

Leopar kedi kadın kostüm özelliği: kadife ve polyester malzeme leopar kadife kenar tasarımı şapkaların kulakları var elastik bantlı bel rahat duygu öğeler dahil: elbise şapkalı şapkalar boyun halkası bileklikler boyut tablosu boyut m büstü 75-86 cm uyar, bel 72-76 cm, elbise uzunluğu 69 cm beden xl uyar büstü 84-94

Irelia H Mağaza Genshin Darbe Yan Fei Cosplay Kostüm Tam set ayakkabı ıle Yüksek Kalite Custom made / boyut Yeni
₺16 739.36
Irelia H Mağaza Genshin Darbe Yan Fei Cosplay Kostüm Tam set ayakkabı ıle Yüksek Kalite Custom made / boyut

Bu özel yapılmış / ölçümlere göre boyut, bu yüzden lütfen seçin: bir boyut ve ölçümlerinizi bırakın ( cinsiyet, boy, kilo, büstü, bel , kalça çevresi, omuz genişliği, boyun çevresi, kol uzunluğu, üst kol çevresi, uyluk çevresinin ortası, ayakkabı boyutu ) bize .hazırlanan zaman çok uzun, lütfen bize ulaşın ve sipariş etmek istiyorsanız hazırlık

Çilek sofra baskı lotus yaprağı örgü dantel jsk Lolita retro baskı Lolita katmanlı askı elbise Satış
₺671.15 ₺510.14
Çilek sofra baskı lotus yaprağı örgü dantel jsk Lolita retro baskı Lolita katmanlı askı elbise

Ps: gömlek dahil değildir!!!! büst 78-106 bel 70-94 uzunluk 90 - manuel ölçüm, izin lütfen 2-4 cm hata. - lütfen ekran ve çekim ışığı arasındaki fark nedeniyle bazı renk sapmalarına izin verin.

Anime ONE PUNCH-MAN Saitama Tam Set Cosplay Tulum ve Pelerin Cadılar Bayramı Kostümleri Ücretsiz nakliye Satış
₺1 032.18 ₺929.00
Anime ONE PUNCH-MAN Saitama Tam Set Cosplay Tulum ve Pelerin Cadılar Bayramı Kostümleri Ücretsiz nakliye

Paket içeriği: 1 x tulum 1 x pelerin 1 x kemer 2 x eldiven kullanım süresi: siparişinizi işlemek için 5-7 iş gününe ihtiyacımız olacak. boyut bilgisi: kendiniz için uygun bir boyut seçmek için lütfen boyut grafiğimize bakın. 100 % gerçek ürün çekim!!

Costumebuy Vintage Rokoko Kabarık Etek Petticoat Jüpon Kadın Ortaçağ Victoria Kafes Telaş Etek Balo Elbise Cosplay Satış
₺634.64 ₺539.53
Costumebuy Vintage Rokoko Kabarık Etek Petticoat Jüpon Kadın Ortaçağ Victoria Kafes Telaş Etek Balo Elbise Cosplay

Sadece dışarıda giyin. yüksek kalite! ağırlık: 250g

2018 Görünümlü Cam Cosplay Çılgın Şapkacı Muhteşem Kostüm Satış
₺2 092.23 ₺1 715.63
2018 Görünümlü Cam Cosplay Çılgın Şapkacı Muhteşem Kostüm

Bileşenler: palto yelek üst pantolon kravat aksesuar şapka ana malzeme: tek tip malzeme (kullanılacak diğer malzemeyi seçebilirsiniz)

Kadın seksi ıslak Bak PVC suni deri cadı Kostüm yetişkin siyah kolsuz elbise cadılar bayramı Cosplay süslü elbise Satış
₺561.05 ₺392.74
Kadın seksi ıslak Bak PVC suni deri cadı Kostüm yetişkin siyah kolsuz elbise cadılar bayramı Cosplay süslü elbise

Satış dahil: şapka; elbise; eldiven; kemer boyutu: m, göğüs: 88 cm; bel: 72 cm; elbise uzunluğu: 80 cm (standın uzunluğu hariç) sipariş önce bel boyutunu ölçmek lütfen, ve bizim boyut grafik danışın!