Düz Renk Kadın Hırka Uzun Kollu Gevşek Orta Uzunlukta Triko Rahat Kazak Hırka Kadın Örme Ceket Hırka Kadın
Kategori: Kazaklıdakiler
0
₺313.96 ₺210.39

Boyut
Renk
Miktar

100 % Brand New Ve Yüksek Kalite

Malzeme: polyester

Boyutu: Uzunluk: 65 cm, göğüs: 100 cm

Dönüşüm: 1 inç = 2.54 cm, 1 cm = 0.393 inç

Sıcak ipucu: Aydınlatma efektleri, monitörün parlaklık/kontrast ayarları vb.Nedeniyle, web sitesinin fotoğrafının ve gerçek öğenin renk tonunda bazı küçük farklılıklar olabileceğini lütfen unutmayın.

Elle öğe Ölçü, 1-3 cm farklı olabilir, senin tür anlayış çok takdir edilecektir.

Resim Hakkında Ürünlerin fotoğrafları ile uyumludur.Ürünün rengi, kamera flaşı, aydınlatma, monitör ayarı nedeniyle değişebilir.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın.

Nakliye hakkında

Siparişinizi ödedikten sonra, Tatil günleri hariç 5 iş günü içinde parsel göndereceğiz.Alıcı, malların gümrük işlemlerinden sorumludur.Nakliye süresi hakkında, ülkenize teslim süresi hakkında iade hakkında bilgi için önceden kontrol etmeniz gerekir Arızalı ürünler veya aldığınız yanlış ürünler durumunda, size yeniden göndereceğiz veya iade edeceğiz.Müşteriler, aldıktan sonra tüm öğeleri incelemeli ve eksik veya hasar görmüşse 3 iş günü içinde bize bildirmelidir.Arızalı olmayan iadelerde nakliye ücretini iade etmiyoruz.

Aldıktan sonra 14 gün içinde, öğeyi geri iade edebilirsiniz.Alıcılar, öğeleri iade etmek için nakliye ücretinden sorumludur.

Geri Bildirim Hakkında

Sipariş ve öğelerden memnunsanız 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakmak için bize bir iyilik yapın.Siparişlerden memnun değilseniz lütfen bize olumsuz bir geri bildirim bırakmak için susmayın, ancak sizin için çözmek için bize bir şans bırakın.Sizi tatmin etmek için elimizden geleni yapacağız.Adres Alma Sipariş verirken tam adınızı ve ev numaranızı gönderim adresinize yazın, çünkü Rusya'nın şimdi yeni bir kuralı var, tam adı yazmazsanız postane size parsel göndermeyecektir.Son olarak sorumluluk kabul etmiyoruz.

Sku: p1680
  • Kol Stili: Düzenli
  • Cinsiyet: kadınlar
  • Kalınlık: Kalın (Kış)
  • Yaş: 18-35 Yaş Arası
  • Günlük kullanım: yüksek kalite
  • Malzeme Yüzdesi: 71%-80%
  • Kapatma Tipi: Tek Göğüslü
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Yaka: V Yaka
  • Desen: Gevşek montaj
  • Kol Uzunluğu (cm): Tam
  • Desen Türü: Katı
  • Malzeme Bileşimi: Polyester
  • Sezon: Kış
  • Malzeme: Polyester
  • nefes alabilir: rahat
  • Tarz: Gündelik
  • Dekorasyon: hiçbiri
  • Giyim Uzunluğu: Düzenli
Diğer ilgili ürünler:
Kış Balıkçı Yaka Kazak Erkekler Sıcak Moda Rahat Örme Kazak Erkekler Kore Gevşek Uzun Kollu Kazak Erkek Jumper Giyim Satış
₺865.98 ₺710.15
Kış Balıkçı Yaka Kazak Erkekler Sıcak Moda Rahat Örme Kazak Erkekler Kore Gevşek Uzun Kollu Kazak Erkek Jumper Giyim

Keyifli bir alışveriş zaman var diliyorum ! ! ! sipariş vermeden önce, başarılı bir alışveriş deneyimine sahip olmanız için aşağıdaki alışveriş ipuçlarını kontrol etmelisiniz: 1. boyutu: bu asya boyutu, yaklaşık 3 boyutu daha küçük?abd/ab boyutundan daha büyük.örneğin, eğer giymek abd / ab boyutu m, biz bizim asya boyutu xxl seçmenizi öneririz. 2.

Erkek Kazak Hırka Örme Fermuar Kış Katı Standı Yaka Hırka Erkek Örme Ceketler Tam Kollu Slim Fit Rahat H21 Satış
₺966.09 ₺483.04
Erkek Kazak Hırka Örme Fermuar Kış Katı Standı Yaka Hırka Erkek Örme Ceketler Tam Kollu Slim Fit Rahat H21

* önemli not * 1. nedeniyle farklı monitörlerde farkı, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.stilin resimlerde gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz,ancak modeldeki gibi farklı gövdelerde aynı performansı göstermiyoruz.teşekkürler! 2. izin lütfen 2-4 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık.anlayışınız için teşekkür ederiz.ölçümler:

Standı Yaka İki Düğme Uzun Kollu Erkek Triko Sonbahar Kış Noel Jakarlı Desen Kalınlaşmış Sıcak Kazak Jumper Satış
₺427.13 ₺298.97
Standı Yaka İki Düğme Uzun Kollu Erkek Triko Sonbahar Kış Noel Jakarlı Desen Kalınlaşmış Sıcak Kazak Jumper

Tanım: erkek kazak kazak, şenlikli noel atmosferine bir dokunuş katabilen ve sizi akşam partisinin ilgi odağı haline getirebilen jakarlı kar tanesi baskı tasarımına sahiptir. stand yakalı örme kazak, boynunuzu çok daha sıcak hale getirebilir.i̇ki düğme tasarımı daha basit ve şık görünmenizi sağlar. premium akrilik elyaf malzeme, erkek kazağının

Kadınlar Katı Kazak Kazak Gömlek Sonbahar Uzun Kollu Balıkçı Yaka Kazak Bayan Uzun Kollu Tüm Maç Elastik Kazak Satış
₺215.01 ₺150.45
Kadınlar Katı Kazak Kazak Gömlek Sonbahar Uzun Kollu Balıkçı Yaka Kazak Bayan Uzun Kollu Tüm Maç Elastik Kazak

Tanım: 1. i̇ster egzersiz yapıyor olun, ister dışarıda dolaşıyor olun, mükemmel gündelik üst kısım sizi sağlıklı hissettirebilir ve harika görünebilir. 2. basit düz renk, çok yönlü, yüksek yaka kıvırma, asla modası geçmez. 3. bu üst sonbahar ve kış tatilleri, tatiller, partiler, seyahat, plaj, sokak etkinlikleri için çok uygundur. 4.

2022 kış yeni gevşek büküm örgü hem yarık tasarım örme V Yaka sıcak kazak Satış
₺929.58 ₺455.57
2022 kış yeni gevşek büküm örgü hem yarık tasarım örme V Yaka sıcak kazak

Boyut tablosu uzunluk: 69 cm göğüs: 96 cm kol:55 cm not: 1.kesinlikle boyutunu seçmek için boyut grafik takip edin. alışkanlıklarınıza göre doğrudan seçim yapmayın. 2.boyutu olabilir 2-3 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık var.ölçtüğünüzde lütfen dikkat edin. 3.hala boyuttan emin değil misiniz?biz dayalı tavsiye etmek isteriz göğüs,

Yeni Genç Çocuk Kazak Bahar Kış Bebek Erkek Kız Sıcak Üstleri Artı Kadife Kalınlaşmak Örme Dip Yüksek Kalite Noel Satış
₺258.62 ₺173.31
Yeni Genç Çocuk Kazak Bahar Kış Bebek Erkek Kız Sıcak Üstleri Artı Kadife Kalınlaşmak Örme Dip Yüksek Kalite Noel

Merhaba!mağazamıza hoşgeldiniz! kalite, en iyi hizmeti veren ilk kişidir.müşterilerin hepsi bizim dostumuzdur.moda tasarımı, 100 % brand new, yüksek kalite! malzeme: pamuk

2020 Yeni Kış Kadın Kazak Moda Balıkçı Yaka Batwing Kollu Kazaklar Gevşek Örme Kazak Kadın Jumper Tops Satış
₺302.24 ₺181.38
2020 Yeni Kış Kadın Kazak Moda Balıkçı Yaka Batwing Kollu Kazaklar Gevşek Örme Kazak Kadın Jumper Tops

Not: 1-2 cm manuel ölçüm toleransı kaçınılmazdır resimler fiziksel ürüne aittir.ancak, gerçek renk monitördeki renkten farklı olabilir. boyut bi̇lgi̇leri̇ boyut omuz patlatmak uzunluk kol cm i̇nç cm i̇nç cm i̇nç cm i̇nç ücretsiz 42 16.54 80 31.50 58 22.83 46 18.11